Vancouver ServiceNow CSA Delta Exam Questions and Answers

Please find below few selected sample questions related to Vancouver ServiceNow CSA Delta Exam 2024, we have collected the same from our friends. As per my understanding the answer below is correct but I advise you to please recheck the answer once before opting it as a solution. In Delta exam there are 9-11 questions to be answered and I believe 70% passing percentage is required to pass the CSA delta exam. It's a non-proctored exam. Below we also have shared the link of ServiceNow Certified System Administrator Delta Exam Study Guide link which will for sure help you to prepare for the delta exam. Vancouver CSA delta exam last date is "13th February, 2024"

How to Give ServiceNow Delta Exams: 

Steps are below:

1. Login to Now Learning Portal - Click to access

2. If your certification status is displayed as At Risk, it means that you have to give Delta exam of the certification.

3. Confirm payment for your certificate maintenance program in the first step on the banner.

4. Enroll for the same and complete your delta exam.

ServiceNow CSA Delta Exam Questions and Answers:

Question 1: What can administrators include in an email client template?

Ans: An Attachment


Question 2: Where in the Platform can administrator go to manage and maintain catalog items?

Ans: 1. All > Service Catalog > Catalog Builder

2. All > Service Catalog > Catalog Definitions > Maintain Item


Question 3: Which feature in Catalog Builder allows administrator to return to the platform view, without having to close the browser window?

Ans: Advanced Catalog Builder button


Question 4: Which application should an administrator visit to receive actionable insights into relevant tables and records?

Ans: Admin Center > Configuration Hub


Question 5: Where can administrator go to track the over-allocated licenses and configure customizations of new and existing applications?

Ans: Configuration Hub


Question 6: Which system property forces session timeouts regardless of user or integration activity?

Ans: glide.ui.session_timeout


Question 7: Where can administrators go to enable the flow Diagramming view in Flow Designer?

Ans: ServiceNow Store


Question 8: Which model provides recommendations that helps create and build flows in Flow Designer?

Ans: Now Assist


Question 9: Which portal helps to identify a catalog item bases on the topics and taxonomy of that item?

Ans: Employee Center


Question 10: Which feature in Catalog builder allow administrator to return to the platform view, without having to close the browser window?

Ans: Edit in advanced view button.


Question 11: Where can an administrator go to track the over allocated licenses and configure customization of new and existing application?

Ans: Configuration


ServiceNow Certified System Administrator Delta Exam Study Guide:

This guide will help you with some answers to the questions which may come in Delta Exam.

Click to access the Exam Study Guide


Few Things Related to Delta Exam:

  • It basically comprised of twenty questions or less.
  • Quick to complete.
  • You are allowed up to 4 attempts at the Delta Exam, with a mandatory 24 hours wait time between every failed attempt.
  • Non-Proctored which means no testing center in needed.
  • Managed and completed in Now Learning.
  • Delta exams are based on the content found in the Delta Exam Guide, which we have shared above.

I believe above information shared will be helpful for you and help you to pass ServiceNow CSA Delta Exam. Vancouver CSA delta exam last date is "13th February, 2024". Please make sure that you will pass this exam by this date otherwise existing certification will get expire. All the very best. If you need any help related to ServiceNow concepts, please feel free to comment below. Also share this article with the one who need it and going to appear in ServiceNow Certified ServiceNow Administrator Delta Exam. Please do not forget to share the question you feel important to prepare and it helps others to prepare.


Post a Comment

2 Comments

  1. can we also share Vancouver Discovery Delta Exam Study Guide

    ReplyDelete
  2. Thanks this was very helpful!

    ReplyDelete